OSTAO BEZ NOVCA ZA LJETOVANJE

NJEMAČKA POLICIJA TRAŽI PRETILOG HRVATA KOJI JE TINEJDŽERU UKRAO NOVCE 'Čekao sam bus za Hrvatsku, a onda je došao on i rekao da je u nevolji...'

 
 REUTERS

Sedamnaestogodišnjak iz njemačkog Augsburga prevaren je u petak za par stotina eura, a tamošnja policija traži čovjeka za kojeg vjeruju da je Hrvat, prenosi Croexpress.

Naime, prevareni mladić je oko 2:30 čekao autobus koji ga je trebao odvesti prema Hrvatskoj kada mu je, kako je kasnije ispričao policiji, prišao muškarac koji mu se obratio na hrvatskom. Rekao mu je da je u nevolji i da treba novac za novu gumu na automobilu jer mu je baš pukla te mu je obećao da će mu novac vratiti vozač autobusa koji vozi prema Hrvatskoj jer je on njegov poznanik.

Mladić mu je povjerovao i dao mu novac (troznamenkasti iznos u eurima), no kada je autobus stigao vozač je rekao da ne poznaje prevaranta. Mladić zbog toga nije mogao otići na odmor u Hrvatsku i sve je prijavio policiji koja sada traži pretilog Hrvata u dobi oko 50 godina koji je nosio crne hlače i svijetloplavu majicu, javlja Augsburger Allgemeine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:36