MOSKVA

'NOGA MI JE SLUČAJNO OSTALA NA GASU, ZA VOLANOM SAM PRIJE TOGA BIO 20 SATI U KOMADU' Taksist otkrio zašto se zaletio u gomilu pored Crvenog trga

 Youtube/Screenshot

Dvadesetosmogodišnji vozač koji se u središtu Moskve zabio u pješake, ozlijedivši pritom osmero ljudi, zaspao je nakon što je proveo 20 sati neprekidno za volanom, kazao je vozač u videu koji je emitiran u noći sa subote na nedjelju.

U videu koji su objavili dužnosnici, čovjek koji je podrijetlom iz Kirgistana kazao je kako mu je noga slučajno ostala na papučici gasa te da žali zbog incidenta.

Nijedna osoba ranjena prilikom njegova zaletavanja na pješake, koje se dogodilo u subotu navečer u blizini čuvenoga Crvenog trga, nije u životnoj opasnosti.

Ruska prijestolnica prepuna je posjetitelja i tako će ostati idućih tjedana dok se u Rusiji održava Svjetsko nogometno prvenstvo.

Video snimke incidenta, koje su objavljene na društvenim mrežama, prikazuju žuti taksi koji je prvo naletio na dva druga vozila prije nego li se popeo na pločnik i udario u pješake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:03