UMRO JE TEK 1962.?

Nova knjiga o životu nacističkog vođe: Hitler se nije ubio u bunkeru već je doživio starost u Argentini?

Adolf Hitler nije počinio samoubojstvo koncem Drugog svjetskog rata, već je poživio još 17 godina u fašističkoj Argentini, gdje je umro 1962. godine, izjavio je britanski novinar Gerrard Williams za Sky News .

Ova teorija nije nova, ali Williams tvrdi kako novi, nedavno otpečaćeni dokumenti daju novu snagu tvrdnji kako je nacistički diktator umro u Južnoj Americi.

- Nema forenzičkih dokaza za njegovu ili smrt Eve Braun, a priče o njihovom zajedničkom životu u Argentini su uvjerljive - objašnjava Williams, koji govori kako mu nije jasno dosadašnje ignoriranje dokaza koje je sakupio. Njegova knjiga, koju je napisao zajedno sa Simonom Dunstanom, ' Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler' (Sivi vuk: Bijeg Adolfa Hitlera) optužuje svjetske sile onog doba za zavjeru, koja im je omogućila pristup nacističkoj tehnologiji.

- Staljin, Eisenhower i Hoover iz FBI-ja su dobro znali da nema dokaza da je Hitler umro u bunkeru - objašnjava Williams.

Među dokazima koji su isplivali je otkriće kako su komadi 'Hitlerove' lubanje zapravo pripadali mladoj ženi, a autori su, kako tvrde, obavili opsežno istraživanje u Argentini kako bi potvrdili Hitlerovu prisutnost u toj državi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:39