PRETHODNO OSUĐIVAN

NOVI MAFIJAŠKI OBRAČUN NA BEOGRADSKIM ULICAMA U eksploziji auta likvidiran muškarac s ozbiljnim krim dosjeom. Bomba aktivirana daljinskim upravljačem

 
 Youtube/RTS/Screenshot

U eksploziji automobila koja se dogodila u četvrtak navečer oko 19.45 sati, u beogradskoj općini Zemun, u blizini Pupinovog mosta, poginuo je Nenad Blagojević (48), višestruko osuđivan za teška kaznena djela. Prema neslužbenim informacijama, u prednjem dijelu njegovog Mercedesa, ispod papučice za gas, bila je podmetnuta bomba, koja se aktivirala tijekom vožnje.

Od zadobijenih ozljeda, muškarac je preminuo na mjestu nesreće, a ekipa Hitne pomoći po dolasku je samo mogla da utvrditi smrt.

Novinari srpskog lista "Novosti" su na mjestu eksplozije zatekli izgorjeli automobil, čiji je prednji dio bio potpuno uništen. Očevici nesreće kažu da se detonacija čula u cijelom naselju, a dijelovi automobila su se razletjeli po raskrižju.

Blic neslužbeno doznaje da je bomba bila aktivirana daljinskim upravljačem, najvjerojatnije iz neposredne blizine.

Kako piše Blic, Nenad Blagojević je osoba s ozbiljnim kriminalnim dosjeom. Živio je u Zemunu, porijeklom je iz BiH, živio je u Australiji i Americi odakle se vratio u Srbiju prije šest mjeseci.

Izvor Kurira piše da je u vozilu bio i pas jazavčar koji je prošao neozlijeđen. Motiv likvidacije zasad je nejasan, a istraga je u tijeku.

- Ubijena osoba ima podeblji dosje,ali se u posljednjih nekoliko godina, čini se, smirio, odnosno povukao iz kriminalnog miljea. Inače iza sebe ima kaznene prijave za ubojstvo, pokušaj ubojstva, iznude, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, nelegalno nošenje oružja. Tri puta je bio osuđivan. Postoji mogućnost da je nekome ostao dužan, tvrdi izvor Kurira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 20:36