UHVATILA GA POLICIJA

NOVOPEČENI OTAC PIJAN UPAO NA GINEKOLOGIJU I NAPAO BABICE 'Moja žena trpi jake bolove, trebaju joj lijekovi!'

 CROPIX

Novopečeni otac iz Užica u Srbiji, čija je žena carskim rezom rodila u srijedu poslijepodne, nasilno je upao u rodilište užičke bolnice i od babica zahtijevao da njegovoj supruzi daju lijekove protiv bolova, piše Blic.rs.

Neslužbeno, radi se o liječniku opće prakse koji je ranije stažirao na ginekologiji, a koji nije zaposlen u užičkoj bolnici.

Zajedno sa svojim bratom, a obojica su bili pod utjecajem alkohola, automobilom je velikom brzinom prošao kroz dvorišna vrata bolnice i parkirao vozilo na zabranjenom mjestu. Prava je sreća, kažu, da nikoga nije pokosio.

Na upozorenje portira da je na tom mjestu zabranjeno parkiranje odgovorili su: 'marš' i otišli u bolnicu.

Ušao je na ginekologiju i za prijemnim pultom kazao babicama da njegova žena trpi jake postporođajne bolove i tražio da joj daju terapiju.

- Oko 14.30 ušli su u sterilni prostor u kojem nije dozvoljen ulazak civilima, i prijeteći vikali na babice da njegova žena trpi jake bolove i da joj treba terapija. Jedna od babica, kojoj su prijetili i otimali mobitel, doživjela je psihički šok, ali je usprkos tome nastavila brinuti se o rodilji koja je cijelo poslijepodne bila uplakana zbog incidenta koji je napravio njen suprug - kazao je dr. Vladislav Tripković, šef ginekologije.

Babice su pokušale alarmirati bolničko osiguranje i policiju, ali su ih ova dvojica omeli u tome otimajući im mobitele. Toliko su glasno vikali, kaže doktor, da su se rodilje u tri ginekološke i jednoj sobi intenzivne njege uznemirile, čak i zaplakale.

Nije bilo nikakvog razloga, kaže liječnik, za nasilno ponašanje na odjelu, jer je postporođajni tok kod rodilje tekao uredno, a beba je imala vitalne parametre.

U trenucima kada je babica nekako uspjela dohvatiti telefon i pozvati policiju, njih dvojica su izašli iz bolnice, no policija ih je pronašla u bolničkom krugu i s njima obavila informativni razgovor.

Nakon izjava koje će policiji dati bolničko osoblje, bit će odlučeno jesu li su braća počinila kazneno djelo, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:59