KRVAVI OBRAČUN

NOŽ U SRCE Migrant iz Afganistana ubijen u Beogradu

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.06.2019. u 00:31

Serbian police officers secure the street after alleged drug boss Darko Saric has been taken to the special organised crime court in Belgrade March 18, 2014. Police have arrested Saric, a Serbian man suspected of running a major crime ring that trafficks cocaine from South America to Western Europe via the Balkans, Belgrade media reported on Tuesday. REUTERS/Marko Djurica (SERBIA - Tags: CRIME LAW) - GM1EA3I1D6R01
Marko Djurica / REUTERS

Ilustracija

U tučnjavi migranata ispred jednog kafića u Beogradu u srijedu navečer je ubijen mladić iz Afganistana, star oko 20 godina, objavili su beogradski elektronički mediji pozivajući se na neslužbene izvore.

Tučnjava među migrantima je, kako se doznaje, počela ispred kafića u Karađorđevoj ulici, nedaleko od središta Beograda, kada je jedan od njih drugog ubo nožem u grudi.

Policija je na mjestu ubojstva, dok interventne policijske postrojbe tragaju za migrantom osumnjičenim za ubojstvo, objavio je portal TV N1.

Tabliod Kurir na svojoj internetskoj stranici navodi da je nastradali Afganistanac Kamran Khan te da je ubijen "poslije kraće svađe sa drugim migrantima".

Khan je, prema pisanju Kurira, dva sata prije kobne tučnjave sjedio u kafiću sa prijateljem.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo