NOVA ŠOKANTNA VIJEST

OBITELJ NESRETNO POGINULOG NOGOMETAŠA DOŽIVJELA I DRUGU TRAGEDIJU U SAMO TRI MJESECA U Argentini preminuo otac Emiliana Sale

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.04.2019. u 12:35

Nantes' players, Sala Emiliano, celebrate a goal during the French L1 football match between Strasbourg (RCSA) and Nantes (FCN) on September 1, 2018, at the Meinau Stadium in Strasbourg, eastern France.//CEGARRAELYXANDRO_1222.01304/Credit:Elyxandro CEGARRA/SIPA/1809021607, Image: 385003854, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Sala Emiliano

 

Horacio Sala, otac tragično poginulog nogometaša Emiliana, preminuo je danas u Argentini nakon srčanog udara. Druga je to tragedija koja je obitelj Sala pogodila u samo tri mjeseca.

Podsjetimo, Emiliano Sala, nekadašnji igrač Bordeauxa i Nantesa, poginuo je u siječnju u zrakoplovnoj nesreći putujući iz Nantesa u Cardiff gdje je trebao igrati za istoimenog prvoligaša.

Zrakoplov u kojem su bili Sala i pilot Dave Ibbotson nestao je iznad kanala La Manche, a tijelo argentinskog nogometaša pronađeno je tek nekoliko tjedana nakon tragične nesreće.

"Ova godina nastavlja šokirati sve u našem gradu. U 5 sati ujutro nazvala me supruga Horacija Sale i bila je jako uznemirena. Liječnici su bili u njihovom domu, a kad sam ja došao u kuću, Horacio je već bio mrtav", otkrio je novinarima lokalni političar Julio Muller.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo