POLICIJA ISTRAŽUJE

OBITELJSKA DRAMA ALEKSANDRA VUČIĆA Predsjednik Srbije tvrdi da netko prijeti njegovim bližnjima: 'Siguran sam da nije riječ o psihopatu'

 
Aleksandar Vučić.
 Đorđe Kojadinović / REUTERS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se o prijetnjama smrću koje su njemu i njegovoj obitelji upućene preko Twittera i dodao da policija sada čeka potvrdu te društvene mreže, nakon čega će uhititi osobe koje iza prijetnji stoje, iako nije sigurno da su one još uvijek u zemlji, prenosi Blic.

'Prijetili su smrću mom sinu Danilu, a Milici silovanjem. Kćer Milicu mi je nazvao kljakavom. Kako se ona nosi s tim? Milici ne morate previše objašnjavati, Milica je jaka, zna ona. Ili samo dobro krije emocije. Uvijek sam mislio da sam dobar psiholog, ali što bi vaš otac učinio da netko vama to kaže?', rekao je Vučić u gostovanju na TV Prva.

Dodao je i kako je siguran da nije riječ o psihopatu ili psihički rastrojenoj osobi, već o dvije osobe koje naizmjenično pišu komentare, a sve zbog političke mržnje. Ističe i da komentatore prate predstavnici opozicije.

'Netko nije mogao podnijeti da imamo dobre vijesti i da napredujemo', kaže Vučić i dodaje da je njegov posao da vodi zemlju, no prijetnje nisu došle preko noći, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 05:22