POTPUNO UNIŠTEN

OBJAVLJENE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE KOMIČARA Ovako izgleda nos čovjeka koji je već 30 godina ovisan o kokainu i heroinu

 

Komičar Artie Lange uhićen je zbog kršenja uvjetne kazne na koju je osuđen zbog droge, potvrdila je policija u New Jerseyu.

Taj je 51-godišnjak uhićen u utorak ujutro u centru za ovisnost gdje se liječio te je odveden u pritvor bez incidenata, javlja Daily mail.

Nakon što je odveden, Langea su fotografirali, a na fotografijama se vidi razorni učinak droge na njega. Naime, nakon čak tri desetljeća korištenja kokaina i heroina, Langeov je nos potpuno uništen.

Poznato je da se Lange već godinama drogira, a u prosincu prošle godine je na svom Twitter profilu objavio fotografiju uz koju je napisao da mu se nos 'strašno deformirao zbog tri desetljeća korištenja droga'.

Nakon godina borbe s ovisnošću, počeli su i njegovi pravni problemi. 2017. godine je uhićen u rodnom New Jerseyu.

Artie Lange is sitting in jail for missing a court date, Police arrested  the comedian Tuesday evening at his home in Hoboken, NJ for failing to appear in Essex County court. He was supposed to face charges of heroin possession and drug paraphernalia from his arrest in May.
14 Dec 2017, Image: 357900011, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Artie Lange 2017.

Tada je policija u njegovom luskuznom Range Roveru pronašla heroin i kokain. Samo dva mjeseca kasnije ponovno su ga zaustavili i kod njega pronašli punu torbu heroina. Zbog toga je osuđen na četiri godine uvjetne kazne. U siječnju ove godine je opet uhićen nakon što su testovi pokazali da je pozitivan na kokain za vrijeme trajanja uvjetne kazne. Ponovno je priveden i dva mjeseca kasnije. Tri je dana proveo u zatvoru, a zatim mu je sud odredio da mora šest mjeseci provesti u programu za odvikavanje. Tijekom trajanja tog programa, Lange je morao skupljati smeće i raditi na benzinskoj postaji.

Unatoč dugogodišnjoj ovisnosti, Lange je imao uspješnu karijeru komičara, a objavio je i tri knjige.

MIAMI BEACH, FL - MAY 4, 2007: Artie Lange of the Howard Stern show performs in concert at the Jackie Gleason Theater in Miami Beach, Florida...People:  Artie Lange., Image: 411656605, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:54