DRUGA STRANA PRIČE

OGLASILA SE I MLADA SA SVADBE IZ NOĆNE MORE Na optužbe da je pokušala pobjeći s košarom punom novca odgovara: 'Pare nisam ni vidjela'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.10.2018. u 14:16

Facebook

Elda Mujčin i Edin Huseljić

 

Glavna tema u Gradačcu, gradiću u Bosni i Hercegovini, skandal je koji je izbio na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka. Kako su u utorak pisali lokalni mediji, među mladencima je oko ponoći došlo do svađe, navodno oko novca, što je u konačnici dovelo do prekida i para i svadbe.

Jedan od gostiju svadbe, Edinov rođak, ispričao je da je mlada zahtijevala da sav novac (5.500 maraka) pripadne njoj jer je ona dijelila kavu (običaj za koji gosti zauzvrat daju novce bračnom paru). Mladoženji se to navodno nije svidjelo, jer je podigao kredit za uređenje kuće i platio je troškove vjenčanja, a mladenka je s mamom namjeravala sve odnijeti.

- Mlada je uzela košaru s parama i pokušala pobjeći. Međutim, uspjeli smo vratiti pare, a ona je otišla. Njena mama i ona mislile su da i to uzmu i odnesu. Imamo svjedoke za ono što se dešavalo, a sve su zabilježile i kamere - priča mladoženjin rođak.

Međutim, sve je to skupa prilično uzrujalo Eldu Mujčin koja je bosanskim medijima ispričala svoju verziju fijaska od vjenčanja. Prema njenoj priči upravo je Edin taj koji je pokušao iskoristiti situaciju, prenosi Blic.

– Jako mi je smiješno sve! Nije za žaliti, a nije ni za plakati, nego samo za smijati se. Mene uopće nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sljedeća: Ja nikakve novce nisam pokupila, niti pokušala pokupiti, ja novce nisam ni vidjela kako treba jer kako znate poslije kave ide kuma i još jedna s tablicom i tu se novci stavljaju, ja kavu dijelim. Kad se podijeli kava, onda se skupljaju novci. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo novce, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, miješali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila! Onda sam ušla nazad u restoran i sjela. Što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo na svadbu - ispričala je i dodala:

 

– Sjedila sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k**ac i da idem slobodno jer nisam vrijedna tih para! Naravno, izašla sam iz restorana, sjedila ispred još jedan sat za što imam svjedoke gdje je i mladoženjina strana bila prisutna. Priču su dakle izmislili samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno novaca kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote.

Elda je rekla i da je ona podigla kredit za kuću, a sve to skupa, kao i novonastalu situaciju planira riješiti sudski.

- Sad će sve ići preko suda. Da sam kriva, ne bih ga tužila – zaključila je.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo