VIRALNI HIT

ON JE CHUCK NORRIS SVIH KOSACA TRAVE Bezbrižno uređivao vrt dok je iza njega bjesnio golemi tornado: 'Bio je smiren, imao je situaciju pod kontrolom'

 Facebook

Fotografija muškarca koji bezbrižno kosi travu u dvorištu kuće u Three Hillsu u Alberti u Kanadi dok iza njega bjesni tornado postala je apsolutni viralni hit. Snimila ju je njegova supruga Cecilia Wessels.

- Spavala sam u kući kad me probudila devetogodišnja kći. Bila je izvan sebe. Bojala se za tatu, koji se nije htio skloniti od strašne oluje. Kad sam pogledala kroz prozor, on je, potpuno smiren, kosio travnjak i uopće nije imao namjeru maknuti se iz dvorišta - rekla je Cecilia za BBC.

Dodala je kako je tornado od njezina supruga Theunisa bio udaljen barem dva kilometra, iako se na fotografiji čini kao da je tik iza njega.

Facebook

- Bio je potpuno svjestan što mu je iza leđa, ali s obzirom da ima iskustva s tornadima, a nedavno je bio i na seminaru koji su organizirali lovci na iste, znao je da nije u opasnosti i da će oluja brzo proći. Tako je i bilo - objasnila je gospođa Wessels.

Nakon što je fotografiju poslala majci u Južnoafričku Republiku, ona se počela širiti društvenim mrežama.

- Ovo je nešto najluđe što sam vidio! Dotični gospodin je Chuck Norris svih kosaca trave - komentirali su korisnici Facebooka. Fotografiju je od petka podijelilo više od 3500 ljudi, a zbog nje su čak reagirale i gradske vlasti - naime, poslali su službeno priopćenje u kojemu su upozorili građane da se sklone na sigurno dok oluja ne prođe. Srećom, nitko nije stradao u naletu tornada, a u provinciji Alberta zabilježena je samo manja materijalna šteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:07