DRAMA

OPSADNO STANJE: U PUCNJAVI U JERSEYJU UBIJEN POLICAJAC I NEKOLIKO CIVILA Gradom odjekuju rafali, ljudi panično trče ulicama: 'Danas je stravičan dan'

 
Pucnjava u Jerseyju
 Twitter

Najmanje jedan policajac i nekoliko civila ubijeno je u utorak u pucnjavi u gradu Jerseyju u američkom saveznoj državi New Jersey, piše ABC News. Kako piše isti izvor, do pucnjave i pravog rata na ulicama Jerseyja došlo je nakon što je posao s drogom pošao po zlu.

Prema pisanju CBS-a, policija je u potrazi za muškarcem i ženom.

Na terenu je velik broj policajaca, SWAT timova i pripadnika Zavoda za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksploziv Sjedinjenih Američkih Država. Ako je suditi po snimkama objavljenima na društvenim mrežama, u tijeku je žestoka bitka policajaca i naoružanih napadača jer gradom odjekuju rafali, a vidi se i kako slučajni prolaznici trče ulicama kako bi našli zaklon.

- Danas je stravičan dan. Policajci su napadnuti i imamo nekoliko ranjenih. A ovaj nasilni čin još nije gotov. Potrebne su nam molitve, napisali su iz jedne policijske udruge.

- Obaviješten sam o napadu i aktivnoj potrazi za napadačima. Naše misli i molitve su uz naše policajce i policajke, posebno uz policajce koji su ranjeni u incidentu. Stanovnici na području napada, kao i učenici u obližnjim školama su pozvani da ostanu u objektima u kojima se nalaze, napisao je guverner Murphy.

- Imam povjerenje u naše stručnjake koji osiguravaju sigurnost zajednice i rješavaju ovu situaciju, rekao je.

Kako su javili iz obližnje škole, svi učenici i zaposlenici su na sigurnom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:17