PODUZETNICA NOVOG DOBA

OSVAJAČICA MILIJUNA NA LUTRIJI TOPLES FOTOGRAFIJE PRODAJE ZA VIŠE OD 400 KUNA 'Uzimam bogatim perverznjacima i dajem potrebitima. Osjećam se osnaženo'

Jane Park / TWITTER

Jane Park

 

Škotkinja Jane Park (23), najmlađa britanska osvajačica milijunskog iznosa u sklopu paneuropske lutrije EuroMillions, otkrila je da svoje toples fotografije preko interneta prodaje kako bi skupila novce za dobrotvorne svrhe te da nema problema s novcima, piše Daily Mail.

Park je kao 17-godišnjakinja osvojila milijun funti na izvlačenju lutrije EuroMillions, a navodno joj je to bio prvi pokušaj igranja. Škotkinja danas putem engleske društvene mreže OnlyFans.com svoje toples fotografije prodaje za 50 funti (421 kuna). Novac koji zaradi daje u dobrotvorne svrhe, a inzistira da fotografije prodaje kako bi se osjećala "osnaženo" i kako bi pomogla drugima.

"Osjećam se toliko osnaženo! Preko interneta muškarcima koji žele vidjeti moje grudi za 50 i više funti prodajem toples fotografije i novac dajem u dobrotvorne svrhe. Osjećam se kao Robin Hood. Uzimam novce bogatim muškarcima koji žele biti perverznjaci i dajem ga manje bogatima", tvrdi Park. "Prije nego što ljudi počnu pitati, ne objavljujem fotografije u kojima sam potpuno gola, nisam dekintirana, ne treba mi novi posao. Upravljam vlastitim nekretninama i investicijama. Ovo radim da bi se osnažila i da bi pomogla drugima."

 

Pretplatnici servisa OnlyFans.com plaćaju da bi gledali žene u donjem rublju, a korisnici mogu platiti i veće iznose kako bi ih vidjeli u izdanjima koja klasične društvene mreže ne dopuštaju. Takve fotografije koštaju 35 funti (295 kuna).

Park je nakon osvajanja milijun funti nazdravila sa škotskim gaziranim pićem Irn-Bru jer nije mogla kupiti alkohol. Tada je radila kao pomoćnica u uredu i to na zamjeni, a živjela s majkom Lindom u dvosobnom stanu u predgrađu Edinburgha Niddrieju.

Camelot grupa, upravitelji nacionalne lutrije Velike Britanije i lutrije EuroMillions, Park je dodijelila savjetnika za upravljanje novcem koji je osvojila, međutim ona kaže da joj je obitelj ta koja joj je pomogla da ne sav dobitak ne potrošili uludo. To ne znači da se nije počastila. Park si je kupila niz luksuznih modnih dodataka među kojima se našla i Louis Vuitton torbica vrijedna 4.500 funti (38 tisuća funti). Kada je napunila 18 godina, u grudi je dala staviti implantante, a kupila si je personalizirani Range Rover.

 

Korisnici društvenih mreža pohvalili su njezin potez da toples fotografije prodaje za novce i onda te novce daje u dobrotvorne svrhe. "Super je što daješ potrebitima. Volim to. Ponosan sam na tebe", napisala joj jedna osoba. "Toliko sam ponosan na tebe curo, toliko osnažavajuća stvar i čudesno je da profitiraju oni kojima je potrebno", dodala je druga osoba.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo