POLICIJA SKRIVA DETALJE

OTAC IZ PAKLA: UBIO TRUDNU ŽENU I KĆERI, PA SE NA TELEVIZIJI PRAVIO DA SU NESTALE 'Očajan sam, ne znam gdje su, noć prije smo pričali do jutra...'

 
Obiteljska fotografija
 Instagram

Nakon što se danima pravio da ne zna gdje su i prijavio njihov nestanak, 33-godišnjak iz američke savezne države Colorado priznao je da je ubio suprugu i dvoje djece.

Tijelo njegove supruge Shanann Watt (34) pronađeno je u četvrtak navečer, a tijela dvaju ubijenih kćerkica, Bella i Celeste, još se traže. Shanann je k tomu bila i u 15. tjednu trudnoće. Nakon njezina nestanka, vozilo joj je pronađeno ostavljeno na kolniku.

Njezin suprug, ubojica Christopher Watts ovaj tjedan je čak gostovao na televiziji praveći se da tako pomaže proširiti informaciju o nestaloj suprugi i djeci. U srijedu navečer je gostovao u emisiji NBC-a, a samo dan nakon uhićen zbog sumnje da je ubio svoju obitelj.

Policija čuva mnoge podatke koji sada zanimaju javnost, primjerice kako ih je ubio, i gdje su tijela djevojčica. U međuvremenu nije još poznato ni kako to da se nakon par dana glume da je očajan što su mu supruga i djeca nestale, Christopher ipak odlučio priznati ubojstva.

Ovaj vikend je, piše Daily Mail, Christopher bio s djevojčicama doma, dok je njegova supruga Shanann bila na poslovnom putu s kojeg se vratila u noći na ponedjeljak. Bavila se promoviranjem sredstava za mršavljenje koje proizvodi jedna tvrtka, tako da je za vikend bila na jednoj konferenciji o prehrani.

Nakon njezina povratka u 1 u noći su, tvrdio je sve ove dane Christopher, ostali pričati, i razgovarali su o intimnim stvarima sve do 5.15 ujutro. On je, kazao je tada, nakon toga otišao na posao. Policiji je rekao da ga je uhvatila panika kad mu par sati nakon toga nije odgovorila na poruke, a njihov prijatelj koji je htio svratiti kod njih oko podne javio mu je da nikog nema doma.

Facebook

Sve je na kraju završilo priznanjem o ubojstvu u srijedu navečer, dakle tri dana od jutra kad su majka i dvije djevojčice navodno nestale.

Policija je viđena nedugo nakon toga kako pretresa kuću, vadi vrećice sa stvarima koje će služiti kao dokazni materijali i pretražuje dvorište. Također, odvezli su njegovo osobno vozilo da i njega pretraže.

Na američkim portalima se mogu pronaći vijesti objavljene od ponedjeljka do srijede, u kojima stoji da je "u Coloradu nestala trudnica s dvoje djece".

Christopher je tijekom davanja intervjua u srijedu na NBC-u govorio da je očajan, da "ne može vjerovati što se događa i da nema pojma gdje su mu supruga i djeca". U odvojenom intervjuu za Fox je pak dodao da mu je supruga rekla da ide do prijateljice.

- Rekla je da će s djecom otići do prijateljice i to je zadnje što sam dobio od nje - kazao je prije priznanja ubojstva.

NBC Screenshot, YouTube
Christopher Watts gostovao je na više medija gdje je govorio o "nestanku" trudne supruge i kćeri. U ovom trenutku na kojem se smije izgovarao je da "samo želi da mu se obitelj vrati"

Kad su ga pitali jesu li se noć prije nestanka svađali, rekao je da nisu, da su imali emotivne razgovore do jutra, ali da se nisu posvađali. No, istražiteljima koji su radili na prijavi nestanka bilo je čudno da Shanann, i u slučaju da je odlučila tako naprasno napustiti supruga i odvesti djecu negdje, sa sobom nije uzela nikakve osobne stvari - niti novčanik, dokumente ili mobitel. Također, u razgovoru s njihovim prijateljima i obitelji, nije se dalo naslutiti da je imala psihičkih i emotivnih problema. Štoviše, svi su posvjedočili da je bila aktivna koliko je mogla s obzirom na trudnoću i da se radovala trećem djetetu.

Daljnja istraga će pokazati što stoji iza svega, a iščekuju se i detaljnije informacije od policije koja za vrijeme potrage za tijelima curica ne želi objaviti kako ih je ubio i što je učinio s njihovim tijelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:18