TRAGEDIJA U BAVARSKOJ

OTKRIVEN UZROK SMRTI ŠESTERO TINEJDŽERA Bilo je hladno, imali su peć na drva... otac je pronašao samo mrtva tijela

Ilustracija
 Reuters / Facebook

Šestero tinejdžera koje je otac jedne od njih pronašao mrtve u nedjelju prijepodne umrlo je od trovanja ugljičnim monoksidom, javljaju njemački mediji.

Tinejdžeri su slavili 18. rođendan Rebecce P. u kleti kod bavarskog sela Arnstein. Svi mladići i djevojka imali su 18 ili 19 godina, i vlasnik kleti, otac Rebecce i njezinog godinu dana starijeg brata Floriana, pustio ih je da tamo proslave njezin rođendan.

Sljedeći dan, nakon što mu se niti jedno od njegove djece nije javilo na mobitel, krenuo je vidjeti je li sve u redu, ali zatekao je samo hladna, mrtva tijela. Policija iz Wüzrburga danas je objavila preliminarne rezultate obdukcije prema kojima je svo šestero djece stradalo od ugljičnog monoksida. Najvjerojatnije su preminuli u snu, bez bolova.

Temperatura je te noći u Arnsteinu bila -11 stupnjeva, a kuća se grijala na jednu peć na drva, pa je lako moguće da je tragediju uzrokovao začepljeni dimnjak. Njemački Bild otkrio je i novi jezivi detalj tragedije u Bavarskoj - otac koji je pronašao svoje dvoje mrtve djece i čiji je neispravni dimnjak najvjerojatnije prouzročio strašnu smrt, već je prije izgubio dvoje djece.

Osim dvoje djece koja su stradala od trovanja monoksidom, obitelj je imala još jednu kćer, koja je umrla 2005. godine, i još jednog dječaka koji je preminuo ubrzo nakon rođenja 2010. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:49