PAD AVIONA

OTKRIVENI IDENTITETI OSOBA POGINULIH U STRAVIČNOJ AVIONSKOJ NESREĆI Dvojica meksičkih mogula povela su članove svojih obitelji na boks meč u Las Vegas

 
 Twitter/Facebook

Trinaest osoba je poginulo u padu poslovnog mlažnjaka koji se u nedjelju oko 17 sati uslijed loših vremenskih prilika srušio u planinskom području, dva sata nakon uzlijetanja s međunarodne zračne luke McCarran u Las Vegasu na letu za Monterrey u Meksiku.

Nakon velike potrage ostaci Bombardiera Challenger 601 vrlo su brzo pronađeni u planinskom predjelu Monclove na sjeveru zemlje.

Twitter

Sada su poznati i identiteti žrtava koji su letjeli sa subotnjeg boksačkog meča između Daniela Jacobsa i Saula "Canela" Alvareza.

Instagram
S lijeva na desno: Guillermo Reyes, Monica Salinas, Frida Reyes, Loyda Liliana Luna Larrosa, Jade Reyes i Manuel Sepúlveda Gonzalez

Svi poginuli meksički su državljani, a riječ je o 13 putnika, dvojici meksičkih naftnih mogula i njihovim obiteljima te trojici člana posade.

Iz meksičke naftne kompanije Typhoon Offshore za Forbes Mexico izjavili su kako su dva njihova direktora Luis Octavio Reyes Dominguez (54) i Ramon Amauri Vela (57) sa svojim obiteljima poginuli u zrakoplovnoj nesreći.

Instagram /
Luis Octavio Reyes Domínguez s kćerkom Fridom Reyes Lunom i suprugom Loydom Lilianom Lunom Larrosom

Meksički mediji prenijeli su fotografije članova obitelji Luisa Octavia Reyesa Domingueza iz Las Vegasa objavljene na društvenim medijima, a lokalni tisak objavio je da su među poginulima i njegova supruga Loyda Liliana Luna Larrosa (49) kao i djeca Jade Paola Reyes Luna (26), Guillermo Octavio Reyes Luna (23) i Alejandrina Reyes Luna (19).

Instagram
Jade Reyes, Frida Reyes i Guillermo Reyes

Prema izvještajima, na letu koji nikad nije stigao u Monterrey bili su i Martha Isabel Garcia Lagunes (43) Gary Amauri Vela Garcia (19), Manuel Alejandro Sepulveda Gonzalez (25) i Monica Leticia Salinas Trevino (22), dok su tri smrtno stradala člana posade, piloti Juan Jose Aguilar Talavera (45) i Luis Ovidio Gonzalez Flores (29) te stjuardesa Adriana Monserrat Mejia Sanchez (29).

Facebook
Jade Reyes

Kad je čuo za pad zrakoplova i sve okolnosti, Saul "Canelo" Alvarez je izjavio kako je vrlo tužan zbog događaja, a na Twitteru je napisao - “iskreno žalim zbog stravične nesreće.

Guillermo Reyes i Monica Salinas

Duboko sam zahvalan na podršci ljudima koji su letjeli u Vegas kako bi gledali moju borbu. Moje su molitve s njihovim obiteljima”.

Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:01