BEZ MILOSTI

OVAKO TO RADE U ENGLESKOJ Wayne Rooney drastično kažnjen zbog pijane vožnje u društvu sponzoruše!

 
 Getty Images

LONDON - Jednom od najboljih engleskih nogometaša svih vremena Wayneu Rooneyju sud u Stockportu oduzeo je vozačku dozvolu na dvije godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Napadač Evertona je početkom rujna uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a pušten je nakon plaćene jamčevine. Na sudu je priznao krivnju zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a kažnjen je i sa 100 sati rada za opće dobro.

Što je najgore, Rooney je u automobilu bio u društvu starlete Laure Simpson s kojom je bio usred preljuba. Napravio je to usred trudnoće supruge Coleen koja čeka njihovo četvrto dijete.

"Želim se još jednom ispričati svojoj obitelji, menadžeru, predsjedniku i svima u Evertonu. Želim se ispričati i svim navijačima koji sve ove godine bili uz mene," kazao je bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije koji je morati platiti i 200 eura sudskih troškova.

Rooney je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije sa 53 gola, te najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda sa 253 gola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 14:10