BEZ MILOSTI

OVAKO TO RADE U ENGLESKOJ Wayne Rooney drastično kažnjen zbog pijane vožnje u društvu sponzoruše!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 18.09.2017. u 14:52

DE LUTTE, NETHERLANDS - JULY 19: Wayne Rooney of Everton looks on during a preseason friendly match between FC Twente and Everton FC at Sportpark de Stockakker on July 19, 2017 in De Lutte, Netherlands. (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Getty Images

 

LONDON - Jednom od najboljih engleskih nogometaša svih vremena Wayneu Rooneyju sud u Stockportu oduzeo je vozačku dozvolu na dvije godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

 

Napadač Evertona je početkom rujna uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a pušten je nakon plaćene jamčevine. Na sudu je priznao krivnju zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a kažnjen je i sa 100 sati rada za opće dobro.

 

Što je najgore, Rooney je u automobilu bio u društvu starlete Laure Simpson s kojom je bio usred preljuba. Napravio je to usred trudnoće supruge Coleen koja čeka njihovo četvrto dijete.

 

"Želim se još jednom ispričati svojoj obitelji, menadžeru, predsjedniku i svima u Evertonu. Želim se ispričati i svim navijačima koji sve ove godine bili uz mene," kazao je bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije koji je morati platiti i 200 eura sudskih troškova.

 

Rooney je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije sa 53 gola, te najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda sa 253 gola.

Izdvajamo