METEŽ U ZRAKOPLOVU

PAKAO NA LETU PREMA TURISTIČKOM RAJU Pilot naprasno morao prizemljiti nakon što je putnica usred puta na godišnji otkrila da joj muž ima ljubavnicu

 
Bali
 Profimedia, Alamy

Zrakoplov Qatar Airwaysa na liniji Doha-Bali morao je prinudno sletjeti u indijski Chennai zbog nereda u avionu koji je uslijedio nakon što je jedna žena otkrila da je suprug vara. Par je zajedno s djetetom letio u indonezijski turistički raj na odmor, ali situacija se otela kontroli nakon što je muškarac zaspao.

Lukava supruga je uzela ruku usnulog muškarca i pomoću njegova prsta otključala pametni telefon. Ono što je vidjela u njegovom mobitelu očito joj se nije svidjelo budući da je momentalno podivljala. Počela je urlati i mlatiti muža tako snažno da ih nitko nije mogao razdvojiti. Zasigurno u cijeloj priči nije pomogao ni alkohol koji je gospođa sipala u sebe od početka leta, piše ugledni Guardian.

Reuters, Twitter

Kako žena nije pokazivala znakove 'hlađenja', pilot je zaključio da je preriskantno nastaviti let i nije imao izbora nego sletjeti u Chennai.

- Bračni par s djetetom odveden je u pritvor u zračnoj luci budući da nitko od njih nije imao vize za ulazak u Indiju. Već sljedeći dan su pušteni i ukrcani na let za Kuala Lumpur - rekao je službenik indijske policije.

Hindustan Times je poslije otkrio da bračni par dolazi iz Irana, a svjedok incidenta u avionu za Times of India je rekao da je žena toliko podivljala da je kapetanov potez da prinudno sleti bio potpuno opravdan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:09