BELGIJA

PANIKA NA ŽELJEZNIČKOM KOLODVORU U BRUXELLESU Netko je ispalio hitac iz vatrenog oružja, nastupila je velika uznemirenost

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 09.05.2018. u 20:07

Police officers run behind a police convoy believed to be carrying Sofiane Ayari as it arrives at the scene of a reconstruction of a police operation, in the Brussels district of Forest, Belgium, January 26, 2017. REUTERS/Eric Vidal - RTSXFFB
REUTERS

Ilustracija

U Bruxellesu je u srijedu na željezničkoj stanici u južnom dijelu grada izbila panika nakon što je nepoznati muškarac ispalio metak u zemlju, priopćio je ured gradskog tužitelja, dodajući da u tom incidentu nema stradalih.

Policija se dala u potragu za osumnjičenim čiji su motivi za sada nepoznati.

Prema izjavi očevica, četvero ljudi se na stanici svađalo, a onda je jedan izvukao pištolj i ispalio metak u zemlju. Na mjesto događaja su upućeni i balističari.

Željeznička stanica nije evakuirana kako su to požurili objaviti mediji, dodaje se u priopćenju ureda tužitelja. Policija je tek ogradila manji dio željezničke stanice na kojoj se dogodio spomenuti incident.

U Bruxellesu su i dalje na snazi pojačane mjere sigurnosti pošto je u ožujku 2016. na stanici podzemne željeznice i u zračnoj luci u terorističkim napadima ubijeno 32 ljudi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo