PROTAGONIST BRUTALNOG ZLOČINA

PLASTIČNI KIRURG, NASILNIK I DON JUAN Doktor koji je zapanjio Srbiju bio je jedan od najvećih ljubavnika u Beogradu, zadnjoj ljubavnici pucao u glavu

 FACEBOOK

Srđan Cvetanović (59), ugledni beogradski estetski kirurg, koji je u noći na četvrtak prvo pucao u glavu svojoj djevojci, glumici Ivani Panzalović (30), a potom hicem iz vatrenog oružja presudio sebi, u rodnome gradu bio je na glasu kao veliki zavodnik, a detalji iz njegova privatnoga života ne prestaju šokirati srpsku javnost, prenosi Blic.

Liječnikova bivša punica tako je otkrila da je Srđan iza sebe imao dva propala braka, ali i ljubavnice, kojima se, navodno, ni ne zna broj.

- Sve njegove ljubavi bile su velike, ali taj čovjek najviše na svijetu volio je sebe. Kako je živio, tako je i završio - izjavila je majka Cvetanovićeve bivše supruge.

Susjedi su pak objasnili kako je poznati estetski kirurg prvo oženio izvjesnu Tanju, koja je živjela u zgradi do njegove u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Par je u braku dobio trojke - sina i dvije kćeri, ali roditelji su im se razveli kad su djeca imala samo sedam godina.

Srđanova druga supruga bila je medicinska sestra Marija, no taj brak, govore susjedi, trajao je tek nešto više od godinu dana. Nedugo nakon razvoda, koji je bio poprilično buran - naime, Srđan je Mariju istjerao iz stana - na njegovu poštanskom sandučiću odjednom se pojavilo novo prezime - Panzalović.

- Tu glumicu Ivanu rijetko smo viđali, ali veza im je bila skandalozna. Navodno mu je jednom izgrebala automobil, a ispod njihova prozora stalno smo nalazili razbijene čaše od viskija. Užasno je to što im se dogodilo - rekli su uznemireni stanari Dedinja Blicu.

Neki od njih su otkrili i detalje iz Cvetanovićevog djetinjstva.

- Početkom 80-ih svi smo se uselili u ovu zgradu. On je jedinac, a roditelji su mu također bili liječnici na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) - otac pukovnik i ugledni plućni kirurg, majka internistica, pričaju susjedi.

Cvetanović je bio je specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije, magistar medicinskih znanosti i radio je na VMA. Iza njega je više od 60 znanstvenih radova iz područja rekonstruktivne kirurgije, kirurgije urođenih anomalija, kirurgije šake i estetske kirurgije, piše u njegovoj službenoj biografiji koja stoji na stranici VMA.

Srpskim medijima iz bolnice se javila i ranjena Panzalović, koja je pukom srećom preživjela brutalan napad.

- Operirana sam i bit ću dobro. I dalje ne mogu razgovarati, ali nisu mi ugrožene životne funkcije. Dogodila se velika i neočekivana tragedija. Žao mi je što je Srđan sebi oduzeo život. Voljela sam ga. Ovo se nije smjelo dogoditi. Neka mu je laka zemlja, a Bogu hvala što me ostavio na životu - poručila je Ivana te dodala kako nije istina da je s Cvetanovićem bila u vezi isključivo zbog njegova novca, kako su nagađali neki zli jezici.

Glumica je medijima također potvrdila kako je upravo ona zvala policiju nakon što ju je te kobne noći, usred burne svađe, Srđan počeo naganjati po stanu s nožem u ruci. Iako je patrola stigla za dvije minute, pobješnjeli liječnik već je dva puta bio zapucao iz pištolja, koji je navodno naslijedio od oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:53