DIJETE IPAK STIŽE

'POČNETE PLANIRATI, A ONDA SVE NESTANE...' Mark Zuckerberg dirnuo sve otkrićem da mu je žena imala 3 spontana pobačaja

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2015. u 08:49

Facebook

Direktor tvrtke Facebook Inc. Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan očekuju djevojčicu, objavio je on u petak na svojem profilu na Facebooku.

Par se vjenčao 2012. i želi dijete, ali dosad je Priscilla Chan imala tri spontana pobačaja, napisao je 31-godišnji Zuckerberg.

Nije rekao kad će se kći roditi, ali je napisao da je trudnoća već poodmakla i da je opasnost od pobačaja malena.

"Nadamo se da će dijeljenje ovoga doživljaja dati i drugim ljudima istu nadu koju smo i mi osjetili i da će to i drugim ljudima pomoći da podijele svoje priče", napisao je utemeljitelj Facebooka, najveće svjetske društvene mreže.

Zuckeberg često svoj profil na Facebooku koristi za poslovne i privatne objave, a ovaj se put otvorio u vezi s osjećajima koje su imali on i liječnica Chan dok su pokušavali dobiti dijete. Pisao je o nadi koju su osjetili svaki put kad bi zatrudnjela.

"Počnete planirati, a onda sve nestane. Taj doživljaj učini vas usamljenima", napisao je. "Većina ljudi ne govori o spontanom pobačaju jer misle da će ih problemi udaljiti od drugih ljudi. Zato pate sami".

Zuckerberg je dodao da su Chan (30) i njihovo dijete zdravi i da će objaviti više kad se približi termin porođaja.Priscilla and I have some exciting news: we're expecting a baby girl!This will be a new chapter in our lives. We've...

Posted by Mark Zuckerberg on  Friday, July 31, 2015


Izdvajamo