JEZIVI NAPAD

POGLEDAJTE TRENUTKE STRAHA I KAOSA NA KONCERTU JASONA ALDEANA! Policija objavila fotografiju žene koja je putovala s napadačem!

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 02.10.2017. u 11:11

 • FACEBOOK

   

  Osumnjičeni za ubojstvo najmanje 20 osoba i 100 ozlijeđenih u napadu vatrenim oružjem na glazbenom festivalu u Las Vegasu je ubijen, rekao je u ponedjeljak šerif Las Vegasa Joe Lombardo.

  Također je dodao da među preminulima ima i policajaca i da je policija u potrazi za Azijatkinjom Marylou Danley, koja je navodno putovala s napadačem i trenutno je u bijegu. Njezinu je sliku policija objavila na svojem Twitter profilu.

   

  Policija provodi istragu nakon što je napadač otvorio vatru blizu kockarnice Mandalay Bay, a dnevnik The New York Times izvijestio je da se napad dogodio na festivalu country glazbe.

  Pucnjava je počela u 22.30 po lokalnom vremenu, odjeknulo je nekoliko desetaka hitaca, vjeruje se iz automatske puške, a odmah je prekinut nastup country pjevača Jasona Aldeana, piše agencija dpa.

  Pucnjevi su trajali više od minute, a stotine ljudi potražilo je sklonište ili pokušalo pobjeći s koncerta, dodaje njemačka agencija. Na internetu su se pak pojavile jezive snimke pucnjave, to jest panike i kaosa koja je nastala na koncertu nakon što je napadač otvorio vatru.

   

   

  Izdvajamo