ZAVJERENICI NE SPAVAJU

Pojavile su se i teorije zavjere: Tsunami u Japanu uzrokovao je američki projekt HAARP?

Teoretičari zavjere pokazujući filmiće s Youtuba tvrde da HAARP ili sličan uređaj za kontrolu vremena već korišten nad Japanom

Nakon dvostruke katastrofe u Japanu, potresa i tsunamija, a potom i višestrukih eksplozija u oštećenoj nuklearnoj elektrani Fukushima na internetu su se, kao što to obično biva nakon takvih događaja, pojavile teorije zavjere da je za sve nedaće u 'zemlji izlazećeg sunca' kriv američki Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije ili HAARP ( High Frequency Active Auroral Research Program ).

Naime, zavjerenici tvrde da se HAARP nakon višetjedne elektromagnetske tišine upalio oko ponoći prema GMT, ili oko 1 sat prema CET-u, te je od tada snažno radio.

U svojim teorijama izlažu i dokaze o povezanosti HAARP-a i Japana pokazujući filmiće s Youtuba u kojima tvrde da HAARP ili sličan uređaj za kontrolu vremena već korišten nad tom zemljom. (video 1)

Kao posljednji snažni argument pozivaju se na potres u prefekturi Niigata 2007. godine u vezi kojeg daju i članak nazvan ' Zapadni bankari prijete Japanu HAARP-ovim eko-uništenjem godinu prije potresa u Kini '.

Upozoravaju kako je prije potresa u Niigati , ali i onih u Kini te Čileu, na nebu viđena čudna svjetlost slična polarnoj svjetlosti. Zajverenici tvrde kako su stručnjaci za HAARP potvrdili da su boje na nebu uzrokovane elektromagnetskim poremećajem koji se spušta iz ionosfere. (fotografije ispod te video 3 - od 2:30 i 4).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:57