UBIO TROJE LJUDI

POKOLJ U KALIFORNIJI Muškarac naoružan puškom sijao smrt na festivalu hrane: 'Nije ciljao ni na kog posebno. Pucao je čas desno, čas lijevo'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 29.07.2019. u 07:30

People run as an active shooter was reported at the Gilroy Garlic Festival, south of San Jose, California, U.S., July 28, 2019 in this still image taken from a social media video. Courtesy of Twitter @wavyia/Social Media via REUTERS. ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT @wavyia. NO RESALES. NO ARCHIVES.
Reuters

Pucnjava u Kaliforniji

U pucnjavi koja se u nedjelju dogodila na festivalu u Gilroyju, u Kaliforniji, južno od San Francisca, ima "žrtava", priopćila je policija ne otkrivajući druge pojedinosti.

U napadu je ubijeno četvero ljudi, uključujući i napadača, dok je njih još 15 ozlijeđeno, javlja CNN.

"Naše i misli čitave zajednice su uz žrtve današnje pucnjave na Festivalu češnjaka", objavila je tamošnja policija na Twitteru.

Televizijska mreža NBC News prenosi svjedočenje žene Julisse Contreras koja je rekla da je vidjela bijelca u tridesetim godinama kako puca iz puške.

"Vidjela sam ga kako puca u svim smjerovima. Nije ciljao ni na kog posebno. Pucao je čas desno, čas lijevo", rekla je Contreras, prenosi NBC News.

"Uz zahvalnost onima koji su prvi stigli na mjesto događaja u Gilroyju, moje misli su uz ozlijeđene u ovom bezumnom nasilju", objavila je na Twitteru kalifornijska sentorica Kamala Harris, koja se natječe za nominaciju demokratske stranke na predsjedničkim izborima 2020.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo