ZAGONETNE POSLJEDNJE RIJEČI

POLA AZIJE U VELIKOM ŠOKU NAKON SAMOUBOJSTVA VELIKE GLAZBENE ZVIJEZDE Mladi superstar ostavio oproštajnu poruku: 'Prošao sam jako teško razdoblje...'

 
Kim Jong-hyun
 REUTERS

Glavni pjevač južnokorejskog popularnog benda Shinee počinio je samoubojstvo, a prije toga je sestri poslao poruku da mu je teško.

Dvadesetsedmogodišnji Kim Jong-hyun pronađen je bez svijesti u stanu u Seulu. Prije toga je, kako prenosi BuzzFeed, napisao poruku svojoj sestri u kojoj je stajalo da "svima kaže da je prošao kroz jako teško razdoblje", a potom se otrovao ugljičnim monoksidom.

Otrovao se u iznajmljenom apartmanu, uzeo ga je na dvije noći, a pronađen je nakon što je sestra prijavila sumnjivu poruku i da joj se ne javlja.

Lokalni mediji tvrde da je u poruci naglasio da je ovo "njegovo posljednje zbogom", što ju je i navelo da odmah prijavi da nešto nije u redu.

Kim je bio jedan od pet članova benda Shinee, koji je postao jedan od najpoznatijih u zemlji, a istodobno je radio i na solo karijeri pod imenom "Jonghyun". Ranije ovog mjeseca održao je dva koncerta u Seulu.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:34