VATRENI OBRAČUN NA ULICAMA

POLICIJA OBJAVILA ŠOKANTAN VIDEO Kriminalac upucao policajku nakon rutinske kontrole, no onda je njen partner uzvratio vatru: 'Sam Bog ju je spasio'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2018. u 14:19

 • Screenshot YouTube

   

  Policija iz Los Angelesa pustila je u javnost šokantan video koji pokazuje obračun vatrenim oružjem nakon rutinske kontrole prometa.

  Richard Mendoza (32), koji ima dosje i dugogodišnju povijest kriminalnih djela, zaustavljen je krajem kolovoza u rutinskoj kontroli prometa u San Fernandu.

  Nakon što je Mendoza zaustavljen, prišla mu je policajka i po ugodnom razgovoru koji su vodili činilo se kao da čak i poznaje Mendozu. No nakon što mu je njen muški partner rekao da izađe iz auta Mendoza iznenada poteže pištolj i odmah puca u policajce. Policajka pogođena metkom pada na pod, no onda njen partner uzvraća vatru i s nekoliko hitaca u torzo i glavu onesposobljuje napadača. Mendoza je kasnije preminuo u bolnici, a policajka koja je pogođena u nogu navodno se dobro oporavlja.

  - Zahvaljujem Bogu što je policajka danas živa, kazao je L.A. Timesu šef policije Michael Moore.

  - Pustili smo video u javnost kako bi svi vidjeli s čim se moramo suočavati gotovo svaki dan. Kada ste u takvoj situaciji, nema mjesta razmišljanju već morate brzo reagirati, zaključuje šef policije iz Los Angelesa.

   

  Izdvajamo