DOMIŠLJAT PAR

POLICIJA U MÜNCHENU PRIVELA HRVATA I NJEGOVU ŽIVOTNU DRUŽICU IZ BIH Radio je kao čistač javnog wc-a na kolodvoru pa iz automata ukrao oko 30.000 eura

 
Ilustracija
 CROPIX

Policija u Münchenu u ponedjeljak je pritvorila dvoje zaposlenika javnog wc-a na glavnom željezničkom kolodvoru zbog sumnje da su pronevjerili nekoliko desetina tisuća eura, piše Fenix Magazin.

Riječ je o 62-godišnjaku iz Hrvatske koji je bio zaposlen isključivo za poslove čišćenja wc-a, i o njegovoj 56-godišnjoj životnoj partnerici iz BiH koja je bila voditeljica čišćenja u kompaniji te je imala ključ od automata kojeg je često ostavljala partneru. Osumnjičeni su godinama radili za istu kompaniju.

Muškarac je optužen da je mjesecima uzimao novac, odnosno kovanice iz automata na ulazu u wc te se sumnja da je u razdoblju od studenog 2016. do listopada 2017. na taj način otuđio oko 30 tisuća eura.

Do otkrića je došlo kada su uočene velike razlike u naplati, zbog čega je operater na željezničkom kolodvoru početkom listopada obavijestio policiju kako sumnja da 62-godišnjak uzima novac iz automata.

Policija je pretražila kuću u kojoj su živjeli, gdje su pronašli velike količine deterdženata (najvjerojatnije s posla), a obavljena je pretraga i njihovih ormarića na radnom mjestu. U ormariću 62-godišnjaka pronađeno je oko 12.000 eura u kovanicama, piše Fenix Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:16