'MOJ SE ŽIVOT RASPAO'

POTRESNA PRIČA TINEJDŽERICE 'Silovala su me dva policajca, utrpali su me u maricu i iživljavali se na meni 45 minuta, a onda me izbacili na cestu'

Ilustracija
 Stockphoto/Colourbox

Tinejdžerica iz njujorškog kvarta Brooklyn tvrdi da su je dva policijska detektiva silovala nakon što su je priveli zbog posjedovanja droge, piše New York Daily News.

"Moj se život raspao. Silovanje me uništilo", poručila je mlada djevojka preko svog odvjetnika Michaela Davida. "Uhvati me panika svaki put kada vidim policajca."

Nitko još nije uhićen, međutim dvojici osumnjičenih detektiva oduzeti su pištolji i značke te do daljnjega ne smiju izlaziti na teren. Unutrašnja kontrola trenutno istražuje osumnjičene detektive kako bi se utvrdilo jesu li prije ovog slučaja prijavljivani.

Detektivi Edward Martins i Richard Hall 14. su rujna provodili tajni zadatak u Brighton Beachu sa svojim nadređenim Johnom Espeyjem kada su se dva detektiva neobjašnjivo udaljila u kombiju. Ponovno su se pojavili u parku Calvert Vaux gdje su došli u kontakt s djevojkom i njezina dva prijatelja.

Detektivi su im rekli da ne bi trebali biti u parku te su ih pretražili. Kada su kod tinejdžerice pronašli marihuanu i lijek Klonopin, stavili su je u lisice i odvezli. "Ja sam kod sebe imao Prozac, međutim nisu mi ga zaplijenili već su samo rekli da bi trebao biti u bočici", rekao je prijatelj djevojke koji je želio ostati anoniman.

Martins i Hall su prijateljima djevojke rekli da je vode u 60. policijsku postaju na Coney Islandu, međutim ona tvrdi da su je odveli na zabačeno mjesto i natjerali na seksualni čin. "Jedan od detektiva ju je i silovao", rekao je odvjetnik djevojke.

"Ona je tinejdžerica i policija ju je otela i strpala u vozilo bez ikakvog razloga", nastavio je odvjetnik. "Bila je u lisicama kada su je silovali."

Detektivi su je 45 minuta nakon što su je priveli izbacili iz kombija i otišli. Njezin ju je prijatelj pronašao nedaleko od 60. policijske postaje. "Rekla mi je da su je je****", rekao je prijatelj. "Nisam mogao ništa napraviti, ali to je definitivno bio jedan od onih trenutaka."

Prijatelj ju je odveo roditeljima koji su je potom odveli u bolnicu na pregled. Doktori su utvrdili da je bila seksualno zlostavljana te su odmah pozvali policiju.

Unutrašnja kontrola još nije ispitala detektive budući da čekaju da bruklinski tužitelj završi svoju istragu. Prema visokopozicioniranim izvorima u policiji, Martins i Hall su kolegama rekli da je djevojka pristala na seks.

David je rekao da su tvrdnje da je pristala na seks zgrozile njegovu klijenticu. "Bila je u šoku, jako je emotivna djevojka", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:23