KRAJ KARIJERE

'PREVRŠILI STE SVAKU MJERU, IDETE U ZATVOR!' Taman kad se zaručila za dugogodišnjeg dečka na dodatnoj nastavi je bacila pogled na 13-godišnju učenicu

 Facebook

Učiteljica iz Ohia osuđena je u srijedu na tri godine zatvora zbog seksualnog prijestupa nakon što je priznala krivnju zbog seksa s 13-godišnjom učenicom.

Brooke Rosendale (27) predavala je učenicima petog razreda u Riverdale školi u Ohiu, te im je bila trenerica odbojke i košarke.

Rosendale se seksala s djevojčicom tijekom siječnja i veljače 2017., no nije joj bila učiteljica, već su se upoznale na dodatnim školskim aktivnostima. U to vrijeme 27-godišnjakinja je bila u dugogodišnjoj vezi sa svojim dečkom s kojim nedugo prije i zaručila.

U ožujku 2017. roditelji tinejdžerice prijavili su incident u školi, a potom je ured šerifa pokrenuo istragu, a Rosendale je dobila otkaz.

Rosendale je prvotno optužena za tri seksualna prijestupa, a onda je nakon uložene žalbe, osuđena zbog samo jednog.

Također, njezino ime bit će upisano u registru te više neće moći raditi s djecom.

U srijedu na sudu Rosendale se ispričala zbog svega što je učinila.

- Želim se ispričati obitelji, znam da sam ih povrijedila - kazala je dok su roditelji bili u sudnici.

Njezin odvjetnik Peter Halleck kazao je da Rosendale prihvaća odgovornost za svoja nedjela i da se kaje.

No sudac nije time bio nimalo ganut, već je citirao pismo koje je napisala sudu, a u kojem je umanjivala svoju odgovornost i krivnju prebacivala na učenicu.

- Prevršili ste svaku mjeru i izdali povjerenje između nastavnika i učenika - naglasio je i odredio joj zatvorsku kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:26