STOP NASILJU

PRIZOR KOJI SLAMA SRCE Fotografija dječačića koji na pogrebu vlastitog oca lopatom baca zemlju na njegov lijes ganula sve

 
Pogreb Lewisa Bagshawa
 Jordan Kissack / Facebook

Potresna fotografija godinu i pet mjeseci starog dječaka kako lopatom zakopava očev grob postala je viralna u Velikoj Britaniji, a kao pokušaj da se stane na kraj nasilju u toj zemlji.

Lewis Bagshaw (21) izboden je nasmrt u Sheffieldu u srpnju ove godine.

Njegov prijatelj Jordan Kissack na Facebooku je objavio fotografiju Lewisova sina Cartera kako stavlja zemlju na lijes svog ubijenog oca tijekom pogreba 18. rujna.

"Samo mali savjet za sve one koji nose ili se služe noževima ili vatrenim oružjem. Prestanite!", napisao je Kissack uz fotografije.

"Razmislite prije nego što upotrijebite nož, ili bilo što drugo, kako biste nekome oduzeli život. Počivaj u miru dragi moj prijatelju. A tvoja ostavština živjet će kako bi Carter znao svaki detalj o tebi i tvom životu", u emotivnoj objavi na Facebooku se Kissack oprostio sa svojim prijateljem.

Carterova majka Olivia Keeley rekla je kako se nada da će ova fotografija odvratiti barem jednu osobu od upotrebe noža ili vatrenog oružja. Upečatljiva fotografija dosad je na društvenim mrežama podijeljena više stotina puta. Keeley kaže i kako je Bagshaw bio brižan otac, a jako se veselio polaganju vozačkog ispita koji se trebao održati 24. rujna.

Za ubojstvo Lewisa Bagshawa su optuženi Jervaise Bennett i jedan 16-godišnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:33