PROVOD IZ PAKLA

PROCURILI DETALJI O POTPUNOM KAOSU NA DOČEKU NOVE GODINE 'Utrčali su specijalci i mlatili sve redom, gosti su počeli bježati, nastao je stampedo'

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Grupa srpskih turista uputit će žalbu turističkoj agenciji Sun Line preko koje su otputovali na novogodišnji provod u Tunis. I njihova je noć bila najluđa, ali ne onako kako su oni zamislili, već puna ružnih scena, incidenata, stampeda i specijalne policije.

Naime, doček Nove godine za turiste iz cijelog svijeta bio je organiziran u hotelu s pet zvjezdica i gosti su očekivali vrhunski provod, a nisu ni slutili da će prije ponoći morati bježati iz restorana pred policijom.

Kako piše RTS, gosti iz Srbije i prije same večere su bili razočarani jer su dva sata čekali na ulazak u salu. Umjesto u 20 sati večera je počela u 22 sata, a dodatna pljuska gostima je stigla u obliku hladnih jela. Nezadovoljni gosti iz Alžira počeli su lupati žlicama po stolu.

Vrlo brzo je nastao kaos i gosti su glasno zahtijevali ono što su platili. Neugodna je situacija završila upadom specijalaca i policije naoružanih automatskim puškama i pendrecima. Gosti su počeli bježati, nastao je stampedo.

‘Ljudi su preskakali fotelje u foajeu i velika nesigurnost se osjećala u svakom kutu hotela’, ispričala je Vesna Važić iz Beograda za RTS koja je objavila i video snimke gostiju. ‘Utrčali su i mlatili sve redom, koga su stigli. Vidio sam bar 4-5 osoba koje leže na podu, a između ostalog i jednu ženu s dvoje djece koja vrišti i zapomaže’, dodao je Stojimir Matović iz Pančeva.

Premda od gostiju iz Srbije nitko nije teško ozlijeđen, turistica Maja Matović završila je s masnicom na leđima: ‘Brutalno me s leđa udario jedan specijalac, iako je njihova intervencija bila upućena k Alžircima koji su radili incidente, doduše opravdano, jer nijedna ugovorena obaveza za novogodišnji doček nije poštovana.’

Na koncu su gosti Novu godinu dočekali gladni i žedni u svojim sobama. Turistička agencija Sun Line također je zgrožena incidentom, te su rekli da će od direktora hotela tražiti objašnjenje i oglasiti se službeno u ponedjeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:16