NJEGOV OTAC POZVAO POLICIJU

PROFESORICA MJESECIMA SPAVALA S UČENIKOM (15) Vodila ga je na ručkove i u šetnje, sutkinja je oprala: 'Naravno da tinejdžer neće odbiti takvu ponudu!'

 
 Policija

Bivša profesorica Alice McBrearty osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 16 mjeseci jer je imala 14-mjesečnu seksualnu vezu s jednim od svojih 15-godišnjih učenika. Dvadesettrogodišnja profesorica imala je spolne odnose s njim po hotelima, ponekad su se ljubili sami u razredu, a jednom prilikom ga je odvela sa sobom kod svojih roditelja u Londonu, prenosi Sky News detalje sa suđenja.

Proglašena je krivom za seksualne odnose s djetetom, a dok je sutkinja Sheelagh Canavan čitala presudu, optužena je briznula u plač s licem prekrivenim dlanovima. Sutkinja je tijekom izricanja kazne napomenula da je kao profesorica koja je bistra i inteligentna mogla prepoznati razliku između dobrog i lošeg, a da je ipak odlučila imati spolne odnose s djetetom.

- Prihvaćam činjenicu da je dječak pristao na to, no koji bi 15-godišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvaćam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo kako ste oboje naveli i da godine inače nemaju veze s ljubavi. No ovaj put imaju. Vaša je uloga bila da ga štitite i učite donositi ispravne odluke, a vi ste napravili baš suprotno - pomogli ste mu u tome da donosi samo pogrešne - rekla je sutkinja.

Dodala ga je na Facebook, uskoro su šetali po parkovima i išli na ručkove

Veza je počela kad je profesorica McBrearty učeniku poslala zahtjev za prijateljstvom na Facebooku, a 15-godišnjak je za cijelo vrijeme veze bio zaljubljen preko ušiju. Zajedno su provodili vrijeme po parkovima i vodila ga je na ručkove.

Veza je završila kad je otac dječaka sve doznao i nazvao policiju. Optužena je u međuvremenu ostala bez posla, a zbog svega je više nitko nije ni htio zaposliti u struci, pa je morala raditi neke manje honorarne poslove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 02:19