SRETNI DOBITNICI

'PRVO MI JE J**** SVE PO SPISKU, POTOM ZAGRLILA I SKUHALA TOPLI ČAJ' Otkriven par koji je pogodio jackpot i osvojio 115 milijuna funti

 
 Profimedia, Press Association

Ovaj bračni par na samu je Novu godinu osvojio nevjerojatnih 115 milijuna funti na EuroMillions lutriji. No još je nevjerojatnije ono što su odlučili učiniti s tim silnim novcem, piše Daily Mail.

Naime, napravili su listu od 50 osoba s kojima će podijeliti novac pri čemu će svi s popisa postati milijunaši.

Patrick i Frances Connolly iz grada Moira u Sjevernoj Irskoj, supružnici koji imaju tri kćeri i nekoliko unučadi i koji se voze u skromnom Renaultu Laguna, postali su četvrti najveći dobitnici u povijesti lutrije Velike Britanije.

Frances Connolly (52), inače učiteljica, kaže da su dobitak proslavili zagrljajem i šalicom čaja, a naročito se vesele trenutku kad će prijateljima i rođacima sa svojeg popisa u lice reći da im poklanjaju novac.

Patrick Connolly (54), inače poslovni čovjek, kaže da ga je na kupnju listića nagovorila supruga te da se on opirao jer nikada nije osvojio iznos veći od 10 funti.

Frances Connolly, 52, and Patrick Connolly, 54, from Moira, County Armagh in Northern Ireland, who scooped a £115 million EuroMillions jackpot in the New Year's Day lottery draw, during a photocall at the Culloden Estate and Spa in Holywood, Belfast, as they announce their win., Image: 405274220, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Prije nego je otišao na počinak, provjerio je dobitnu kombinaciju i – šokirao se! Mislio je da je krivo vidio ili da je u pitanju prevara.

Kad je ženi rekao da su osvojili jackpot, ona je sočno opsovala, a tada ga zagrlila i napravila mu vruć čaj.

Tada je, kažu, nastupila tišina. Čitavih deset minuta su sjedili i gledali se. Te noći više nisu mogli zaspati. Kako i bi kad su upravo postali jedni od 20 najbogatijih ljudi u Sjevernoj Irskoj.

Konferencija za medije održana je u luksuznom hotelu nedaleko Belfasta gdje su sve iznenadili odlukom koju su donijeli.

Naime, kazali su da su napravili listu od 50 njima bliskih osoba, rođaka i prijatelja s kojima će podijeliti ogroman dobitak. Rekli su i da tim budućim sretnim dobitnicima još nisu rekli da su im odlučili pokloniti novac i tako promijeniti život.

Frances Connolly, 52, and Patrick Connolly, 54, from Moira in Northern Ireland, who scooped a £115 million EuroMillions jackpot in the New Year's Day lottery draw, during a photocall at the Culloden Estate and Spa in Holywood, Belfast, as they announce their win., Image: 405282496, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

'Ovo je ogromna količina novca i željeli bismo izvršiti velik utjecaj na živote naših bližnjih. Uvijek sam se nadao da ću dobiti na lutriji, no uvijek sam mislio da ću dobitak podijeliti s drugim dobitnicima. Nisam ni sanjao da ću biti jedini osvajač i dobiti 115 milijuna funti', rekao je Patrick.

Ispričali su i kako su nakon neprospavane noći odmah nazvali lutriju da potvrde dobitak. Tek tada im je počelo biti jasno da su doista dobitnici. Iako im se cijela ta priča i dalje čini nestvarnom.

Frances je ispričala kako je gledala muža dok je provjeravao brojeve i po izrazu njegovog lica zaključila da je nešto osvojio.

'Pomislila sam da je opet osvojio 2,60 funti jer toliko je osvojio tjedan ranije. Nisam ni sanjala da je pogodio jackpot.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:59