ZNANSTVENICA KATERINA

PUTINOVA KĆI DALA INTERVJU PAR DANA NAKON RAZVODA OD NAJMLAĐEG MILIJARDERA Njezin bivši suprug ekspresno se oženio ljubavnicom...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2018. u 22:25

Screenshot

Katerina Vladimirovna Tihonova

 

Katerina Vladimirovna Tihonova (32), kći ruskog predsjednika Vladimira Putina, nedavno je gostovala na ruskoj televiziji Rossya 1, i to svega nekoliko dana nakon što je potvrđeno da se razvodi od čovjeka kojega zovu "najmlađim ruskim milijarderom", piše srpski Blic.

Naime, Tihonova, inače profesionalna plesačica, koja iznimno rijetko istupa u javnosti, razvela se od tajkuna Kirila Šamalova (36), s kojim je bila u braku od 2013., a u međuvremenu su se pojavile i glasine kako se on ponovno oženio svojom bivšom ljubavnicom Žanom Volkovom, koja je svojem djevojačkom prezimenu u osobnim dokumentima odmah dodala i prezime Šamalova. Tajkun Šamalov poznat je po tome što mu je Zapad uveo sankcije.

 

Tihonova je u ekskluzivnom TV intervjuu predstavljena kao zamjenica direktora Instituta za matematičko istraživanje kompleksnih sistema na Moskovskom državnom sveučilištu, a govorila je o znanstvenim istraživanjima te napretku u tehnologiji čiji je cilj kontrola električnih impulsa u mozgu, prenio je Blic.

Tihonova inače koristi majčino djevojačko prezime, a ima i sestru Mariju Putinu, čiji je privatni život također vrlo tajnovit i o njemu se ne zna gotovo ništa. Osim što je uspješna znanstvenica, Katerina je u rodnoj Rusiji poznata i kao viceprvakinja u sportskom/akrobatskom plesu.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo