TREĆE POLUVRIJEME

RUSI ŠOKIRANI PONAŠANJEM SVOJIH ŽENA TIJEKOM SVJETSKOG PRVENSTVA 'Odgojili smo generaciju k***i, čim čuju strani jezik, spremne su raširiti noge!'

 
Ruski navijači i navijačice
 Dylan Martinez / REUTERS

Platon Besedin (32), psiholog i kolumnist, u jednim moskovskim novinama objavio je tekst u kojemu je optužio Ruskinje za razvrat i nemoral tijekom održavanja Svjetskog nogometnog prvenstva zbog čega, napisao je, sramote cijelu zemlju.

- Ponašaju se kao prostitutke. Očajnički traže seks sa strancima. Čini mi se da smo odgojili generaciju ku**i koje su spremne raširiti noge čim čuju strani jezik...

One 'pametne' barem su otvorile profile na internetskim stranicama za upoznavanje, a ostale se nude - na ulici! Neke traže seks zbog novca, a neke se nadaju i braku. I escort agencije drastično su dignule svoje cijene... Moramo djelovati odmah kako bismo zaustavili ovu sramotu, iako se bojim da je već prekasno - objavio je Besedin. Ipak, dodao je kako "nisu sve Ruskinje toliko loše, ali crne ovce, kojih, nažalost, ima i previše, sramote cijelo stado".

Njegov tekst razbjesnio je rusku javnost, osobito žene, koje su pokrenule i peticiju kojom traže javnu ispriku od moskovskih novina koje su objavile sporni članak.

- Svaka žena ima pravo odlučiti s kim će se seksati! Da muškarci u Rusiji nisu toliko primitivni i da se malo bolje ponašaju prema svojim ženama, možda bi te iste žene izabrale njih! - samo su neki od komentara gnjevnih i uvrijeđenih Ruskinja, prenosi Daily Mail.

Inače, i ruski list Komsomolskaya Pravda nedavno je šokirao svjetsku javnost kad je objavio članak s korisnim savjetima za žene pod naslovom "Kako zavesti stranca".

- Obavezno odjenite suknju ili haljinu, ne previše vulgarnu, ali dovoljno otvorenu... Stranci to vole - pisalo je u tekstu.

Skandaloznu izjavu imao je i Mikhail Degtyaryov, poslanik ruskog odbora za sport, turizam i mlade, koji je nedavno rekao:

- Žene, uživajte u romansama sa strancima, rađajte njihove bebe! - prenio je The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:20