ANONIMNA TELEFONSKA DOJAVA

Ruske službe sigurnosti znale su za točno mjesto i vrijeme terorističkog napada

    AUTOR:

  • OBJAVLJENO:
  • 24.01.2011. u 18:13

AFP

Agenti sigurnosti tražili su trojicu osumnjičenih, no oni su uspješno došli do zračne luke, gledali eksploziju koju je izvršio njihov 'suradnik' te dalje nastavili svojim putem

MOSKVA - Ruske službe sigurnosti bile su upozorene da se teroristički napad planira na jednoj od moskovskih zračnih luka, priopćeno je danas nakon što je 35 ljudi izgubilo život u eksploziji bombe u luci Domodjedevo.

- Tajne službe su primile informaciju da će se teroristički napad izvršiti na jednoj od zračnih luka u Moskvi - izjavio je za rusku novinsku agenciju RIA Novosti jedan od izvora unutar služba sigurnosti.

Dodaje i kako su agenti sigurnosti tražili trojicu osumnjičenih, no oni su uspješno došli do zračne luke, gledali eksploziju koju je izvršio njihov 'suradnik' te dalje nastavili svojim putem.

- Imali su dojavu da će se nešto dogoditi čak tjedan dana prije eksplozije. Znali su i točno mjesto napada, kod službe carine - rekao je izvor u službi sigurnosti zračne luke Domodjedevo za portal Lifenews.ru.

Teroristički se napad dogodio na terminalu za međunarodne dolaske, u neposrednoj blizini carine. Glasnogovornica zračne luke potvrdila je kako na spomenuto područje može ući bilo tko.

Izdvajamo