'SLUGA NARODA'

ŠALA O PUTINOVU SATU KOJI PODSJEĆA NA PENIS IZAZVALA PANIKU NA RUSKOJ TV Smjesta prekinuli emitiranje satiričke serije u kojoj je glumio Zelenski

Vladimir Putin
 Sputnik/Mikhail Metzel/Kremlin / VIA REUTERS

Ruski televizijski kanal TNT naglo je prestao emitirati političko-satiričku seriju koja je lansirala karijeru sadašnjeg ukrajinskog predsjednika, nakon što su gledatelji primijetili da je iz prve epizode izbačena prosta šala na račun ruskog predsjednika Vladimira Putina.

TNT, medijski odjel Gazproma, izazvao je iznenađenje kada je objavljeno da će prikazivati seriju "Sluga naroda" u kojoj Vladimir Zelenski glumi učitelja koji postaje predsjednik.

Zelenski je u stvarnosti ove godine pobijedio na ukrajinskim predsjedničkim izborima.

U prvoj epizodi serije Zelenski, igrajući ulogu predsjednika, bira novi sat kako bi bio na istoj razini s ostalim svjetskim čelnicima. Pri odabiru mu je rečeno da Putin nosi luksuzni sat švicarske marke Hublot.

"Putin je Hublot?" zapitao se Zelenski, što je izazvalo salvu smjeha kod gledatelja u istočnim dijelovima Ruske Federacije jer se riječ "hublot" izgovara tako da u ruskom žargonu podsjeća na muški spolni organ.

TNT je potom izrezao taj dio tako da gledatelji u središnjem dijelu Rusije to nisu mogli vidjeti.

TNT je tu seriju trebao emitirati i u naredna dva dana, ali su je skinuli s programa uz obrazloženje da se radilo o "marketinškom potezu" za 'pay-to-view' platformu gdje je serija i dalje dostupna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:29