VIŠESATNI OBRAČUN U RUSIJI

SELJAK SE ZABARIKADIRAO U DOM I OTVORIO VATRU PO PROLAZNICIMA Bacio 14 bombi, ubio četvero ljudi, ranio nekoliko specijalaca

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 11.06.2017. u 09:12

Russian police officers stand guard during a verdict hearing of former Ukrainian army pilot Nadezhda Savchenko near a court in the southern border town of Donetsk in the Rostov region, Russia, March 21, 2016. REUTERS/Maxim Shemetov TPX IMAGES OF THE DAY - RTSBFO2
REUTERS

Četvero ljudi ubijeno je u subotu poslijepodne u pucnjavi u selu Kratovo, jugoistočno od Moskve, gdje se jedan seljak zabarikadirao u svom domu i otvorio vatru po prolaznicima, javili su ruski mediji.

Napadač je ubijen dok je pokušao pucati na policiju. Prethodno je policija nekoliko sati držala kuću u okruženju, dok su zvuci pucnjave i eksplozije granata odjekivali selom.

Četiri pripadnika specijalnih snaga pretrpjela su lakše ozljede prije no što su policija i Državna garda likvidirali ubojicu, javlja RT.

"Strijelac je bio blokiran. Nekoliko sati je pucao i bacao bombe. Bilo je 14 eksplozija, a četvorica pripadnika specijalnih snaga su lakše ozlijeđene i nisu u životnoj opasnosti", izjavio je ruski ministar unutarnjih poslova Vladimir Kolokoltsev.

ELIPSO

Izdvajamo