DOLAZI LI U ZAGREB?

Šešelj dobio putovnicu: 'Stižem na kavu na Trg bana Jelačića'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.05.2016. u 15:05

Radical party leader Vojislav Seselj, second placed at Serbia's presidential elections, gestures during a news conference in Belgrade September 23. The presidential battle between ultranationalist Seselj and Zoran Lilic, candidate of ruling Socialist party, is headed for a run-off on October 5 since no candidate appeared likely to have achieved more than 50 percent in first round. - RTXH95T
Reuters

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, dobio je prije dva dana putovnicu Republike Srbije i najavio svoj dolazak u Zagreb, piše srpski Telegraf.

 

Šešelj je u izjavi za Kurir potvrdio da je konačno, nakon toliko godina dobio važeću putovnicu i da mu je ona izdana u policijskoj upravi u Zemunu.

 

– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga. Neka me Kolinda čeka, eto mene stižem u Zagreb i na Trg bana Jelačića. Na kraju krajeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je lider Radikala.

 

Podsjetimo, lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. travnja ove godine zahtjev za izdavanje putovnice u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namjerava u Sarajevu 'prošetati putevima svog djetinjstva'.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo