KRALJ SKANDALA

SILVIO BERLUSCONI NA SVOJ NAČIN PROKOMENTIRAO NOVOG PREDSJEDNIKA FRANCUSKE 'Macron je zgodan momak, a ima i zgodnu mamu'

Emmanuel Macron i Brigitte Trogneux
 REUTERS

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji je na čelu talijanske vlade proveo ukupno devet godina, bio je među ostalim poznat po brojnim diplomatskim gafovima.

Ovih dana prokomentirao je novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

- Zgodan je momak, a ima i zgodnu mamu, našalio se Berlusconi očito aludiravši na veliku razliku u godinama između Macrona i njegove supruge Brigitte Trogneux koja je 24 starija od njega.

- Gospodin Macron je 39-godišnji momak s bogatom karijerom, a povrh svega ima atraktivnu mamu, koja ga je uzela pod svoje dok je još bio dijete, rekao je bivši talijanski premijer na predizbornom skupu u Monzi ne spomenuvši njezino ime.

Novi francuski predsjednik oženio je bivšu nastavnicu književnosti, a njihova razlika u godinama ne prestaje biti interesom svjetskih medija.

Pritom nije naodmet spomenuti činjenicu da je aktualna partnerica 80-godišnjeg Berlusconija od njega mlađa čak 49 godina.

Jedna od najspominjanijih izjava talijanskog političara je ona o bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami, kojega je opisao kao mladog, zgodnog i preplanulog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:48