MISTERIJ

SLAGALICA STRAVE U NJEMAČKOJ U gostionici na osami našli 3 leša probodena strijelama samostrela, u stanu jedne žrtve uslijedilo još jezivije otkriće

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 13.05.2019. u 20:24

Police men in Frankfurt am Main railway station with migrants, Image: 291546362, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija

U sobi gostionice u Njemačkoj pronađena su trupla triju osoba ubijenih samostrelom, a u ponedjeljak je u stanu jedne od žrtava policija pronašla još dva tijela.

Istražujući krajem prošlog tjedna smrt prvih triju osoba koje su probodene strijelama samostrela, policija je u stanu jedne žrtve u Gifhornu, u Donjoj Saskoj, otkrila još dva ženska trupla.

Ove druge dvije žrtve su žene čiju dob i uzrok smrti bavarska policija još nije utvrdila dok pokušava sastaviti slagalicu.

Trupla prvih triju žrtava pronađena su u subotu u gostionici na osami u Passauu, u Bavarskoj, blizu austrijske granice, više od 600 km od Gifhorna. Spremačica je pronašla tri tijela kada je došla pospremiti sobu.

Tijela su bila probodena strijelama samostrela.

Ove tri žrtve su 33-godišnja žena i 53-godišnji muškarac iz Falačkog Porajnja te 30-godišnjakinja iz Donje Saske. Svi su bili njemački državljani.

Policija je u sobi pronašla tri samostrela, dva na postelji i jedan u torbi.

Obdukcija koja se obavlja u ponedjeljak treba dati više informacija. Rezultati će se znati u utorak.

Forenzičari su u ponedjeljak nastaviti obrađivati mjesto zločina.

Glasnogovornik Njemačkog streljačkog saveza u Wiesbadenu rekao je na upit agencije dpa da samostrel bez dozvole može kupiti svaka punoljetna osoba.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo