MOBY

SLAVNI GLAZBENIK TVRDI DA IMA POVJERLJIVE INFORMACIJE O TRUMPU 'Rusi ga ucjenjuju od prvog dana, uskoro krećemo u rat s Iranom'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.02.2017. u 20:41

ST. AUSTELL - AUGUST 5: Music star Moby performs a one-off concert at the Eden Project held on August 5, 2003 in St. Austell, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images)
Getty Images

Slavni američki glazbenik Moby objavio je u ponedjeljak na društvenim mrežama da je tijekom vikenda razgovarao s "prijateljima koji rade u Washingtonu" i da je doznao "insajderske" informacije o predsjedniku Donaldu Trumpu.

Prema Mobyjevim izvorima, Trumpa ucjenjuje ruska vlada zbog mnogo gorih stvari od onih za koje se dosad javno govorkalo, te da je Trumpova administracija istovremeno u pritajenoj suradnji s ruskom vladom "i da je tako od prvog dana".

Moby je također naveo da postoje planovi i u Republikanskoj stanci i u desničarskim krugovima da se "otarase" Trumpa, te da "obavještajne službe širom svijeta... rade da predoče informacije koje će dovesti do otkaza na visokom nivou i, u konačnici, do 'impeachmenta' (opoziva predsjednika)".

 

Moby je objavio da, prema njegovim informacijama, SAD planira započeti rat s Iranom, te da već strateški razmješta američke ratne brodove duž obale.

"Pišem ove stvari tako da kad/ako se dogode, postojat će javni zapis o tome", naveo je. "Ovo su doista neshvatljiva i užasavajuća vremena, jer imamo nekompetentnog predsjednika kojeg u biti posjeduju strane sile", napisao je Moby.

 

Nešto kasnije, Moby je pozvao Amerikance da glasaju protiv Trumpa na općim izborima 2018. godine.

Nakon nekih sumnjičavih komentara o njegovoj objavi, Moby je putem Twittera i Instagrama poručio da je većina informacija koje je objavio dostupna javnosti, ili će to biti uskoro.

Objavio je Moby i sliku klauna s balonima, te napisao: "Hej, ja sam samo klaun. Mislim, možda ne postoje planovi Trumpove administracije o ratu s Iranom. I možda krug Trumpovih najbližih suradnika nije ispunjen ruskim operativcima. I možda Rusija nema potpuno razorne informacije o Trumpu kojima ga drže po svojom kontrolom. I možda braća Koch i njihovi prijatelji ne razmatraju mogućnosti da izbace Trumpa iz Bijele kuće. Nemojte samo previše pažljivo pratiti Flynna (Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost koji je iznenadno dao ostavku u ponedjeljak navečer nakon što je Ministarstvo pravosuđa obavijestilo Bijelu kuću da bi mogao biti žrtvom ucjene - op.a.) i Manaforta (bivši šef Trumpove kampanje - op.a.) i USS Cole i Ruse koji su nestali ili umrli nedavno, te što se sada događa u Ukrajini. Na koncu, ja sam samo ćelavi klaun koji vjerojatno ništa ne zna. Idem sad raditi životinje od balona".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo