LORI LOUGHLIN

SLAVNI RODITELJI PRED SUDOM ZBOG SVEUČILIŠNOG SKANDALA Holivudska glumica: 'Suprug i ja nismo dali mito za kćerin upis na fakultet'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.04.2019. u 12:56

Boston, MA - Actress Lori Loughlin was in the federal courthouse here Wednesday for her initial appearance before a judge on felony charges she bribed and cheated to get her daughter admitted to elite colleges.
Pictured: Lori Loughlin
BACKGRID USA 3 APRIL 2019, Image: 424067856, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Glumica Lori Loughlin

Holivudska glumica Lori Loughlin i njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli te velik broj ostalih slavnih roditelja pred sudom su kazali da se ne osjećaju krivima za davanje mita za upis djece na prestižna američka sveučilišta.

Loughlin i Giannulli su među 50 osoba optuženih za sudjelovanje u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da podmićivanjem i varanjem omoguće svojoj djeci siguran upis na prestižna sveučilišta poput Yalea, Georgetowna, i USC-a (University of Southern California).

Prošli su tjedan optuženi za prijevaru i zavjeru pranja novca.

Glumica i njezin suprug optuženi za davanje mita u iznosu od 500.000 dolara kako bi se njihove kćeri upisale na sveučilište u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, premda se nijedna od njih ne bavi veslanjem.

Još nekoliko roditelja na saslušanju je kazalo da se ne osjeća krivima.

Glumica Felicity Huffman i još 12 roditelja odlučili su priznati krivnju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo