UČITELJICA ŠOKIRALA RUMUNJSKU

Snimala seks s partnerom za Webcam pa za to doznali u zbornici

Georgiana D., 27-godišnja učiteljica u malenoj školi u selu Prisacani u Rumunjskoj podnijela je ostavku nakon što se našla u središtu seks skandala. Jedan od njenih učenika na internetu je slučajno pronašao kompromitirajuć video kojeg je snimala za Webcam. Video i fotografije potom je podijelio sa svojim kolegama iz škole, a vrlo brzo sporni sadržaj završio je i kod njenih nadređenih.

Učiteljica je odmah dala otkaz.

'U šoku smo. Uopće nije važno kada je video nastao. Netko sa ovakvom prošlošću ne može raditi u našoj školi', poručila je ravnateljica koja je ispričala kako se Georgiana prije dvije godine vratila u svoje rodno selo iz grada.

'Molila me za posao. Doslovno me preklinjala da joj nađem posao. Završila je studij geografije i ja sam joj odlučila pružiti priliku. Ovako nešto nisam očekivala', dodala je ravnateljica.

Učenik, 14-godišnjak koji je video podijelio s prijateljima, nije imenovan. Na snimci se navodno vidi učiteljica kako ima spolne odnose sa neimenovanim muškarcem.

Georgiani sada prijeti doživotna zabrana predavanja u školama.

'Ova je žena bila uključena u aktivnosti koje jednostavno nisu primjerene za nekoga tko radi s djecom. Iako se radi o njenom privatnom životu ipak se radi o nekom tko djecu treba biti uzor', kazala je inspektorica Magda Andreescu iz Ministarstva prosvjete i dodala kako će tražiti da joj se onemogući da ikada više radi s djecom.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:49