POLICIJA TRAŽI VOZAČE

ŠOKANTNA SNIMKA: TRAGIČNA SMRT OCA U PROMETNOJ NESREĆI Ferrari i Porsche jurili i pretjecali preko pune crte pa se zabili u Škodu iz suprotnog smjera

 
Screenshot snimke nesreće u Slovačkoj do koje je došlo zbog prebrze vožnje i nepropisnog pretjecanje 3 luksuzna automobila. Pritom je jedna osoba poginula.
 Polícia Slovenskej republikyFacebook

U nedjelju se u Slovačkoj u mjestu Dolny Kubin dogodila teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri luksuzna automobila poljskih registracija, a jedna je osoba poginula. Slovačka je policija na svojoj Facebook stranici objavila snimku stravičnog sudara.

Na snimci se vidi kako se tri luksuzna automobila utrkuju i pretječu niz vozila unatoč punoj crti na cesti i slaboj vidljivosti. U jednom se trenutku iz suprotnog smjera pojavila Škoda Fabia. Vozač prvog automobila marke Mercedes vozio je trakom za suprotni smjer kad je naišla Škoda. Ferrari koji je bio iza nije se uspio skloniti pa se suradio s Porscheom iza, a zatim se zabio u Škodu.

Svjedoci su odmah pojurili pomoći vozačima Porschea i Škode, no vozač Škode je na mjestu poginuo, javljaju mediji. S njim je u automobilu u vrijeme nesreće bila njegova obitelj.

Policija je priopćila da je u tijeku detaljna istraga ove nesreće. Uhitili su dvojicu muškaraca, vozača Ferrarija (27) i Mercedesa (26), koji su državljani Poljske, dok za vozačem Porschea još tragaju. Na Facebooku su objavili da mole da se jave svjedoci ove nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:04