DAMIEN HORVAT

SRETAN KRAJ POTRAGE ZA 18-GODIŠNJAKOM Nestalog mladića iz Slavonskog Broda nakon gotovo mjesec dana u Münchenu pronašao poznati slavonski reper

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2019. u 20:58

Facebook

Nakon gotovo mjesec dana potrage u središtu Münchena pronađen je tinejdžer Damien Horvat (18) iz Slavonskog Broda, koji je u Frankfurtu nestao prije više od mjesec dana.

Kako piše magazin Fenix, pronašao ga je poznati pjevač iz Slavonskog Broda, reper Moreno Vukojević, koji već nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj.

- Hodao sam s bratom Danijelom u središtu Münchena kad sam ga ugledao kako hoda prema nama. Bio je to u blizini autobusnog stajališta. Teturao je i izgledao izgubljeno. Vidio sam njegovu fotografiju i u Fenixu i na društvenim mrežama. Brat ga nije prepoznao. Zaustavio sam ga, pitao “jesi ti taj kojeg traže?”. Odmah sam shvatio o komu je riječ - govori Moreno.

Kaže kako mu je Damien rekao da je u München došao s nekim prijateljima, “našim dečkima” koji su ga tu ostavili.

- Rekao je da su ga neki prijatelji povezli iz Frankfurta za München, neki naši ljudi koji su ga u Münchenu ostavili. Nije imao ni mobitel, niti novaca. Lutao je gradom, prosio i tako preživljavao. Hvala Bogu živ je i zdrav je i sve je u redu s njim - rekao je Moreno za Fenix.

Moreno i njegov brat su zvali Damienovu majku Tomislavu u Frankfurt. Damienu je kupljena karta za vlak iz Münchena za Frankfurt, gdje će mladića čekati majka.

Da joj se sin vraća u Frankfurt, za Fenix je potvrdila i majka Tomislava. Ona će sina dočekati na glavnom kolodvoru u Frankfurtu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo