BIVŠI GAZDA F1

'STAO BIH ISPRED STROJNICE DA SPASIM PUTINA! ON JE BAŠ DOBAR TIP' Bernie Ecclestone je na sva usta nahvalio ruskog predsjednika

 
Bernie Ecclestone i Vladimir Putin
 Profimedia, Alamy, Sputnik

Bivši čelnik Formule 1 Bernie Ecclestone izjavio je da bi stao ispred naoružanog napadača ako bi to bilo potrebno da spasi život ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, piše The Times. Ecclestone je dodao i kako ne vjeruje da Putin stoji iza pokušaja ubojstva oca i kćer Skripalj, budući da je on "dobar tip".

Ecclestone je za The Times izjavio:

- Ako bi netko u rukama držao strojnicu i bio spreman da upuca Putina, ja bih stao ispred njega. Zašto? Zato jer je on dobar tip. Nikada nije učinio nešto što nije bilo dobro za druge ljude - rekao je dugovječni Bernie.

Bivši gazda Formule 1 tu se nije zaustavio nego je dodao kako smatra da bi Putin "trebao voditi Europu" i kako je izvršio invaziju na Krim samo kako bi "ujedinio Rusiju".

- Rado bih vidio Putina kako vodi Europu. Mi zapravo nemamo nikoga da radi taj posao, tako da teško može biti gore nego što jest. On uvijek napravi ono za što je rekao da će napraviti - kazao je Ecclestone koji se ni tu nije zaustavio.

- Ja nisam pobornik demokracije. Trebamo diktatora. Kao diktator, ti kažeš "ovo je ono što ću napraviti". U demokraciji se sve malo razvodni...

Ecclestone je također rekao kako ne vjeruje da Rusija, to jest Putin, stoji iza trovanja Skripalovih.

- On to nije učinio. On je praviše zaposlen da bi se bavio takvim stvarima. Ljudi izmišljaju priče, znate - rekao je Ecclestone.

Podsjetimo, bivši ruski špijun Sergej Skripalj i njegova kćer Julia otrovani su nervnim otrovom novičok 4. ožujka prošle godine u Velikoj Britaniji. Sumnja se da su za napad odgovorni ruski obavještajci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:20