TEŠKE OZLJEDE

STRAŠNA NESREĆA NA POPULARNOM BOSANSKOM SKIJALIŠTU Djevojčica pala sa sanjki i udarila glavom u kamen, zadobila frakturu lubanje

Bjelašnica
 V. M. Tauber / Ilustracija / CROPIX

U nedjelju poslijepodne na Bjelašnici je teško stradala djevojčica - kako piše portal Klix.ba, ona je tijekom sanjkanja pala i udarila glavom u kamen nakon čega je izgubila svijest. Ubrzo je prevezena u Kliniku urgentne medicine u Sarajevu, gdje su joj ustanovljene teže tjelesne ozljede.

Očevici su izjavili kako na mjestu nesreće pola sata nije bilo predstavnika ZOI-ja '84, a na vozilo hitne pomoći također se čekalo oko pola sata, jer je isto dolazilo iz pravca centra Sarajeva.

Nesretna djevojčica zadobila je frakturu lubanje, a imala je i krvarenje iz ušiju.

- U Kantonu Sarajevo organiziraju se brojni kulturni i sportski događaji bez prisustva hitne pomoći, što je samo po sebi protuzakonito - rekao je za Klix.ba Adem Zalihić, direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Dodao je i kako je djevojčica trenutačno na operaciji, a njezino stanje je kritično.

- Za nesreću je kriv netko tko nije osigurao adekvatno osiguranje. Ukoliko je došlo do spontanog okupljanja, to je druga priča, tu se ne može reći da je netko kriv. S druge strane, ako je organiziran skup, onda netko mora snositi odgovornost - zaključio je Zalihić.

U nedjelju navečer doznaje se kako je stradala djevojčica u stabilnom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:17