NESREĆA U BEOGRADU

STRAŠNA TRAGEDIJA NA DUNAVU Teretni brod koji je plovio pod hrvatskom zastavom zabio se u čamac, bračni par iz Beograda upao u vodu i utopio se

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Tijela dvoje utopljenika izvučena su u utorak oko 17.40 sati iz Dunava u Beogradu, nakon što je na njihov čamac nasred rijeke naletio brod i prevrnuo ih u vodu, javlja Blic.

- Riječna policija je izvukla dvoje utopljenika, ali i dalje ne znamo što se točno dogodilo, s obzirom da su naše ekipe na terenu - kažu iz Hitne pomoći.

Policija je potvrdila da je riječ o muškarcu i ženi koji su bili u čamcu kada je u njega udario brod i prevrnuo ga nakon čega su oboje upali u vodu.

Čamac se još uvijek nalazi nedaleko Kule Nebojša, u blizini splava 'Kolos', a iz vode izviruje samo prednji dio plovila, piše Blic.

Prema prvim informacijama, stradao je bračni par iz Beograda u dobi od oko 65 godina, a u čamac u kojem su bili udario je teretni brod 'Sveti Nikola' koji je plovio pod hrvatskom zastavom.

- Njih dvoje, muškarac i žena srednjih godina, ušli su u jedan čamac i doplovili njime do sredine rijeke, gdje su ugasili motor. Nisu primijetili brod koji je prolazilo pored njih. Čamac se prevrnuo i njih dvoje upali su u vodu i utopili su se. Sve se odigralo jako brzo. Riječna policija stigla je brzo, ali su, nažalost, izvukli samo njihova beživotna tijela - kazao je jedan od očevidaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:45